Zaterdag 14 september 2019 werd in samenwerking met Dorpsbelang Warten een succesvolle steenbreek- en vergroeningsactie gehouden. Tegen inlevering van een tegel kregen mensen een bijen- of vlinderplant terug. Hier is massaal op gereageerd. De tegels werden door jong en oud energie neutraal aangevoerd. Dit gebeurde met fietsen, rollators, kinderwagens en nog veel meer.

Ook was er een workshop: insectenhotels timmeren. Ruim drie uur lang werd er door jong en oud volop getimmerd. Verder werd er informatie verstrekt over bijen, groen in de tuin en werden steenbreekhandschoenen uitgedeeld. Ook werd er uitleg gegeven over de klimaatsubsidie en subsidieregeling: Groene tuinen. Dorpsbelang Warten zorgde voor koffie, thee, fris en een koekje. Er was een goede sfeer, heerlijk weer en al met al: een geslaagde dag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *